beim Wia´zhaus PutzerGENUSSAUTOMAT

Wir verwenden zur Befüllung unseres Genussautomats ausschließlich heimische Produkte. Auch wir leisten unseren Teil zur Nachhaltigkeit, daher wurden die meisten Produkte/Speisen in wiederverwendbare Gläser abgefüllt.

Produkte vom Wia´zhaus:

  • Gulasch
  • Gulaschsuppe
  • Gulaschsaft
  • Flecksuppe
  • Schwammerlsuppe
  • Heidensterz
  • Hühnersuppe mit Bröselknödel
  • Brüstl
  • Speck
  • Hauswürstl

Weitere Produkte wie Honig, Kernöl, Schokolade, Marmelade, Nudeln, Sugo, Jausenpaket, Salanetti und mehr von heimischen Partnerbetrieben sind natürlich auch in unserem Genussautomaten zu finden.

Für eine abwechslungsreiche Befüllung werden die Produkte natürlich der Saison angepasst.

OLM-BAR beim AbsetzwirtGENUSSAUTOMAT

Dieser „Kraftspender“ auf der „OLM“  beinhaltet  diverse Getränke, Würstl, Kaffee, und einiges mehr.

Our StaffMeet Our Team

team-1

Dayle Peters

head cheaf
team-2

John Franklin

head cheaf
team-3

Eva Savits

head cheaf
team-4

Michael Freeman

head cheaf

We are proud
to serving for you

Testimonialswhat people say about us

testi-1
I loved your cuisine, ambience and service! A combination of al these elements is perfect here. I visited the restaurant with my friends and I was amazed by its interior and rich menu! Thanks for your great job! Your desserts are awesome and very lovely. Nulla tincidunt euismod justo, non laoreet tellus maximus dapibus. Praesent porttitor ante ac mattis volutpat.
John Franklin
head cheaf
testi-2
Totally stunning atmosphere and friendly personnel! I’m amazed with your menu positions and meals taste! Thank you for your professional attitude to your work and for your attention to details! Perfect restaurant! Me and my family will definitely visit your again.
Dayle Peters
head cheaf
testi-3
I’m new in the city and I was recommended to visit Dishlish by my friends. I’m very grateful for this recommendation! Great cuisine, fast service and extremely stylish interior - that’s all I love in restaurants! I appreciated your serving and your professional staff.
EVA SAVITS
head cheaf